Vroeg of laat krijgen uw klanten de fiscus over de vloer voor een grondige controle. Als boekhouder of accountant spaart u in dat geval kosten noch moeite om hen met raad en daad bij te staan. En daar wil u ook correct voor verloond worden. Dankzij de juiste verzekeringspolis hoeven uw klanten bij een fiscale controle alvast niet wakker te liggen van uw factuur.

Hoge kans op controle

ADMB OmnifiscIn 2015 kregen ruim 37.000 zelfstandigen en 2.000 bedrijfsleiders een bezoekje van de fiscus. Bij nog eens 62.000 vennootschappen onderwierp de overheid de belastingsaangifte aan een grondige controle.
Terwijl het totale aantal fiscale controles de voorbije jaren afnam, gaat de fiscus dankzij een doorgedreven digitalisering steeds gerichter te werk. Bovendien zorgen moderne technologieën ervoor dat de controles grondiger dan ooit zijn. Uw deskundig advies is voor uw klanten dan ook onontbeerlijk.

Verzekering bij fiscale controles

Met de unieke verzekeringspolis ADMB Omnifisc behoedt u uw klanten voor extra kosten. De polis dekt alle noodzakelijke kosten en erelonen van erkende boekhouders, accountants, fiscale experten en advocaten, zowel in de administratieve fase als in de gerechtelijke fase van een fiscale controle. Zo kan uw klant op beide oren slapen én bent u er zeker van dat u loon naar werken krijgt.

ADMB Omnifisc in een notendop

  • Gemoedsrust voor uw klant bij fiscale controles
  • Dekt alle noodzakelijke kosten en erelonen van erkende experten
  • Snelle en correcte schaderegeling via derdebetalerssysteem
  • Fiscaal aftrekbare polis

Lees ook de folder.
Voor verdere informatie, neem gerust op met ons kantoor 03/246.00.70 of per mail op info@fiscotax.be