Accountants en belastingconsulenten die vragen en/of moeilijkheden hebben omtrent de digitalisering mogen mij vrijblijvend (gratis)contacteren voor hulp. Ik kan u eventueel bijstaan in het opzetten van een platform voor online vergaderingen, werken vanop afstand, e.a. zaken.

Ik denk bijvoorbeeld aan de algemene vergaderingen die gehouden moeten worden, enzovoort. U kan deze vergaderingen digitaal laten tekenen (vanop afstand). Let wel : iedere digitale handtekening vermeld een datum van moment handtekening. Ik mag aannemen dat indien er later getekend wordt dan het moment van algemene vergadering er enige soepelheid kan verwacht worden.

Er zijn oplossingen die niet duur zijn of zelf gratis.

Vragen over steunmaatregelen en andere zijn ook welkom, liefst per mail. Ik bezorg u een schematisch overzicht. Ons Instituut (IAB/ITAA) heeft ook een zeer goed overzicht ter beschikking gesteld.

#samensterk

U kan mij bereiken per mail op christophe@fiscotax.be of per gsm 0483/43.23.22.

#iab #itaa #ipcf #bibf