Op maandag 2 maart 2020 voorzien we verbeteringswerken aan de kmo-portefeuille. Hierdoor zal deze op 2 maart niet toegankelijk zijn van 8:30 tot 14:00.

Wat passen we aan?
Voortaan zal bij elke steunaanvraag het voorziene aantal opleidings- of adviesuren gevraagd worden. Gelieve dit aantal uren voortaan op elke inschrijving of op elke overeenkomst te vermelden. Zo zullen je klanten steeds over de nodige gegevens beschikking om een aanvraag te kunnen indienen. 

Welke vermeldingen een overeenkomst of inschrijving moet bevatten, vind je hier. Ook de handleiding voor de kmo-portefeuille werd geüpdate.

En wat met het steunbedrag?
De vermelding van het aantal uren heeft geen invloed op het steunbedrag.

Pas de steunpercentages aan op je eigen website!
Het steunpercentage is reeds sinds 1 december 2019 gewijzigd van 40% naar 30% (voor kleine ondernemingen) en van 30% van 20% (voor middelgrote ondernemingen). Sinds 1 januari 2020 is het maximaal steunbedrag 7.500 euro voor zowel een kleine als een middelgrote onderneming.
Op heel wat websites werd deze informatie nog niet aangepast. Gelieve de informatiepagina’s van uw website na te kijken zodat deze de correcte informatie bevat.

#ITAA #IAB #IEC #KMOP