Loading...

Lean Management / Slim ondernemen

Creëer een cultuur van continue verbetering met Lean Management!

Lean Management is een management filosofie die er op gericht is om iedereen in en rond uw organisatie alert te maken om voortdurend op zoek te gaan naar verbeteringen in het streven naar een ideale werkomgeving, the future state. Lean Management biedt u handvaten om van continu verbeteren een natuurlijk gedrag te maken, om continu verbeteren in het DNA van uw organisatie te nesten. Lean Management creëert een continue verbetercultuur!

Lean Management = Slimmer werken=Continu Verbeteren

De focus bij Lean Management ligt op meer realiseren met minder verspilling en efficiënter werken, dus niet hard werken maar slimmer werken!
Het maximaliseren van de servicegraad voor de klant staat daarbij voorop. Deze doelstelling wordt bereikt door het opsporen en uitschakelen van verspillingen, met een minimum aan kosten. Door voortdurend op zoek te gaan naar verliezen en deze continu te verbeteren leidt Lean Management tot een efficiënte, effectieve en flexibele organisatie.

Fiscotax heeft zelf en externe ervaring opgedaan en opgebouwd. Contacteer ons vrijblijvend.

https://i0.wp.com/meesters-belastingconsulenten.be/wp-content/uploads/2018/07/lean-management.jpg?resize=600%2C400&ssl=1